Nieuws van bedrijven

Atlantische Loirestreek: uw ideale vakantiebestemming!

Atlantische Loirestreek biedt een verscheidenheid aan buitengewone aanbiedingen. Bestemming bij uitstek voor gezinnen, de regio biedt een schat aan landschappen en erfgoed. Van de Atlantische kust tot de Loire-vallei, langs de zoetheid van het leven van zijn steden zoals Nantes, Angers of Le Mans, zonder de wijngaarden, fietsroutes, natuurgebieden en charmante dorpjes te vergeten ... Atlantische Loirestreek is de ideale bestemming voor uw volgende verblijf!

 

Atlantische Kust

Zet koers naar een van de meest favoriete kusten van Frankrijk. Een gevarieerde kustlijn die meer dan 450 km lang is, ongerept, rotsachtig of met zandstranden, gerenommeerde badplaatsen als La Baule en Les Sables d’Olonne, twee eilanden in de Vendée, Noirmoutier en Yeu… De kust van Atlantische Loirestreek heeft heel veel te bieden voor een geslaagde vakantie. Verrassend, alles op gebied van sport, lekker eten en drinken... Een heel veelzijdige streek waar alle vakantiegangers aan hun trekken komen.

 

Loire en vallei van de loire

Wie wandelt, fietst of rijdt langs de Loire wordt verrast door sublieme uitzichten… De majestueuze rivier is één met de natuur en doorkruist heel gevarieerd landschap. De Loire is fascinerend, verbazingwekkend mooi, werkt ontspannend en heeft tal van verrassingen in petto. Een deel van de Loirevallei staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is een heel sfeervolle bestemming met schitterende kastelen, gerenommeerde wijngaarden, schilderachtige dorpen... Ook tal van andere toeristische bezienswaardigheden mag je hier niet overslaan!

 

Wijngebieden en wijntoerisme

Met meer dan 40.000 ha wijngaarden, waar alle facetten van de grote wijnen tot uiting komen, is het wijngebied van Atlantische Loirestreek heel rijk en contrasterend. Je kan kennismaken met de wijngaarden via diverse activiteiten en evenementen gewijd aan de wijnen van de Vallei van de Loire. Je zal verrast zijn door de verschillende smaken, de authenticiteit en dynamiek. De streek heeft tal van juweeltjes en goede adressen in petto waar bezoekers volop van genieten, zowel wijnfanaten als wijnliefhebbers!

 

Voor iedereen een favoriete camping in de Atlantische Loirestreek

In de Atlantische Loirestreek vind je zonder twijfel een passende camping. In de mooie regio heb je de keus uit tal van diverse accommodaties en kampeerplaatsen om volop te genieten van het buitenleven. Er is voor elk wat wils: aan zee, in een sfeervol dorp, een geschikt terrein voor fietsliefhebbers…

Het campingaanbod in de Atlantische Loirestreek is net zo gevarieerd als het landschap van deze regio. Te midden van het platteland of aan zee, in een tent of een luxe lodge, met of zonder zwembad… Aan jou de keus om de accommodatie te reserveren die je het meest inspireert voor een onvergetelijk en ontspannend verblijf!

 

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons