Nieuws van bedrijven

ALD Automotive Nederland is nummer 6 bij de Best Multinational Workplaces in Nederland

Great Place to Work over.

ALD Automotive is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is ALD Automotive gecertificeerd. 
Bij ALD Automotive scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 95%

 

“Bij ALD Automotive staat de medewerker echt centraal in alles wat we doen! Aandacht voor ‘employee experience’ o.a. door persoonlijke aandacht, ruimte om jezelf te ontwikkelen en jezelf verder brengen en ervoor te zorgen dat onze collega’s zich thuis voelen doordat ze zichzelf kunnen en mogen zijn.”

Danielle Kruger - HR Director

 

 

“Binnen een organisatie presteren mensen optimaal als ze zichzelf kunnen zijn en voelen dat de werkgever er voor hen is en naar ze luistert. Dat doet ALD Automotive door persoonlijk te zijn en een stap verder te gaan voor zijn medewerkers. Het resultaat: een Great Place To Work.”

Ivo Beerse - Medewerker 


Source : https://www.greatplacetowork.nl/workplace/item/2142/ALD+Automotive?utm_campaign=10.%20Marketing%20-%20Events%20-%20%20Best%20Workplaces%20event%202021%20POST%20BW%20-%20Q2.21&utm_content=169028422&utm_medium=social&utm_source=linkedin&hss_channel=lcp-3005395

Voor meer informatie, u kunt hun website bezoek. 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons