Actualités  •  Nieuwe leden  •  Leden

New member - Josiane

[Translate to Néerlandais:]

Josiane Amsterdam 

 

 

Ontsluit de Franse en Nederlandse markt met Josiane.

Vergroot uw marktaandeel met op maat gemaakte communicatie- en marketingstrategieën voor een succesvolle groei. Onze diensten zijn gericht op uw zakelijk succes, van strategische planning en concepting, tot branding en identiteit, reclame, promotie en social media, UX design en e-commerce.

 

Val op in de markt en vermijd culturele blunders met transcreatie, lokalisatie en vertaling. Ons team zorgt voor de best presterende merk- en mediastrategie en rapporteert over de ROI van uw reclamecampagnes.

 

We hebben partners zoals NLBC in Frankrijk en de Franse Kamer van Koophandel in Nederland om extra ondersteuning en middelen te bieden.

 

Bij Josiane, worden we geleid door de principes van familie en liefde, transparantie en samenwerking in het opbouwen van solide en langdurige relaties voor succes en groei.

 

 

 

Open de Franse en Nederlandse markt met Josiane

 

 

 

Ontsluit de Franse en Nederlandse markt met onze op maat gemaakte communicatie- en marketingstrategieën, transcreatie, lokalisatie en vertaaldiensten, best presterende merk- en mediastrategie, ROI-rapportage en ondersteuning van partners zoals NLBC en de Franse Kamer van Koophandel voor zakelijk succes geleid door familie, liefde, transparantie en samenwerking.

                                                                                                 

To see who Josiane really is and their work, click  : HERE

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons