Actualités  •  Nieuwe leden

New member - Altares Dun & Bradstreet

[Translate to Néerlandais:]

Who are they ?

Met meer dan 175 jaar ervaring in dataoplossingen hebben we alle aspecten van een data-driven bedrijf gezien, lang voordat de term "digitale transformatie" werd bedacht. Wij begrijpen de impact van data op je bedrijf misschien wel als geen ander.

Als echte datapartner helpen wij organisaties een bedrijfscultuur te creëren waarin data een strategische groei- en veranderingsmotor zijn. De kracht van gestructureerde gegevens voor een specifiek doel wordt dagelijks geraadpleegd door 90% van de Fortune 500-bedrijven.

Geavanceerde analyses

Onze Dun & Bradstreet Data Cloud is een onuitputtelijke bron van informatie. Met onze geavanceerde analytics onthullen we een 360-graden beeld van klanten over al je kanalen. We creëren zinvolle analyses van klantinzichten, marketinganalyses en zelfs voorspellende inzichten om de prestaties van uw organisatie te verbeteren.

Gegevensbeheer

Onze Data Cloud biedt de beste datakwaliteit en dataconsistentie met ons gepatenteerde DUNS-right proces. Het unieke DUNS-nummer identificeert alle entiteiten wereldwijd, zodat je geoptimaliseerd master data management kunt creëren en onderhouden.

Digitale transformatie

Gegevens zijn de brandstof voor digitale transformatie. ERP-/CRM-optimalisatie kan alleen worden bereikt met nauwkeurige en real-time gegevens die resulteren in geoptimaliseerde organisatieprestaties. Neem altijd en overal beslissingen over lopende projecten.

Risico, naleving en regelgeving

Met behulp van de uitgebreide database van Dun & Bradstreet kun je deze gegevens samenvoegen met je eigen gegevens om een volledig beeld te krijgen van alle zakelijke relaties. Moet je bedrijf voldoen aan de AML-regelgeving of inzicht krijgen in het risico van derden? Met onze oplossing kun je rechtspersonen, hun opdrachtgevers en uiteindelijk belanghebbende(n) identificeren en screenen. Altares Dun & Bradstreet levert de API's en workflow oplossingen die je compliance beleid ondersteunen zodat je een efficiënt en waterdicht compliance proces kunt bouwen.


Website (NL) 

Website (BE)

LinkedIn

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons