Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid: AVERTIM

Avertim is een Management en Innovatie Consulting groep met een unieke positionering. Onze missie bestaat uit het bouwen van de brug tussen Strategie en Operaties door het vertalen van de strategische visie van onze klanten in operationele programma’s.

Avertim helpt ondernemingen bij het oplijnen van de dimensies Business, Technologie en Management (BTM) aan de hand van verschillende service lines. We focussen hierbij op drie doelstellingen: het verbeteren van de prestaties van onze klanten, het overbruggen van risico- en conformiteitsbeperkingen en het stimuleren van innovatie.

We passen onze expertise toe in vijf verschillende strategische sectoren: Life Sciences & Chemicals, Transport & Mobility, Utilities, Banking & Insurance and Telecommunication & Media.

Avertim is een onafhankelijke Belgische onderneming opgericht in 2007 en actief in verschillende Europese landen: België, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Avertim telt momenteel 180 consultanten, grotendeels senior profielen, die dankzij hun projecten van grote meerwaarde zijn voor toonaangevende bedrijven in hun vakgebied.

Als onderdeel van onze ontwikkeling in Nederland zijn we op zoek naar talenten met succesvolle ervaringen in het managen van complexe projecten in de industrie of services en/ of de ontwikkeling van consulting activiteiten.

Het kantoor van Avertim in Nederland kan bereikt worden via Business Engineer Maarten Hermans en Associate Development Director Benjamin Courtier (zie contactgegevens).

Contact :

Maarten Hermans
+31 6 2433 5446
maarten.hermans(@)avertim.com

Benjamin Courtier
Benjamin.courtier(@)avertim.com 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons