Nieuwe leden

Nieuw bedrijfslid: Concorde Group

Concorde Group, het grootste tolk- en vertaalbureau van Nederland, heeft als missie taalbarrières voor bedrijven en organisaties op te heffen. Het bedrijf is 25 jaar geleden opgericht en verzorgt sindsdien alle soorten vertalingen voor een groeiend internationaal klantenbestand.   

Met gespecialiseerde teams van Client- en Sales Managers en een grote database met vertalers en tolken levert Concorde vertalingen in iedere gewenste taal, op elk niveau en voor de meest uiteenlopende toepassingen. Taalbarrières slechten is maatwerk: elke branche, iedere sector en ieder bedrijf of organisatie spreekt een eigen taal. Kortom, professioneel vertalen is meer dan woorden omzetten in een andere taal. Met deze expertise helpt Concorde haar klanten succesvol internationaal zaken te doen, goed intercultureel samen te werken en meertalig kennis door te geven.

Hoge kwaliteit in zowel product als dienstverlening en een snelle en persoonlijke service staan centraal in de bedrijfsvoering van Concorde. Haar dienstverlening overstijgt vaak het vertalen en tolken. Zo divers als de klanten van Concorde zijn, zo uiteenlopend zijn de taaluitdagingen waar zij mee te maken hebben. Het bedrijf neemt een luisterende en adviserende rol aan om samen tot oplossingen te komen.

Concorde Group is NEN-EN 15038-gecertificeerd. Dat betekent dat Concorde voldoet aan de eisen die worden gesteld aan aanbieders van vertaaldiensten met betrekking tot de inzet van vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer, contracten en dienstverlening.

Belangrijke klanten zijn Nespresso, Action, Hema, de Belastingdienst en G-STAR.

 

Contact:

Concorde Group BV
Burgemeester Haspelslaan 15
1181 NB Amstelveen
PO Box 140
1180 AC Amstelveen

 

+(31)20 – 820 2890

info(@)concorde.nl
www.concorde.nl

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons