Bilans d’évènement  •  Conférence & Séminaire

Seminar Succesvol Starten in Frankrijk

Op woensdag 19 juni 2019 woonden zo'n 50 gasten het seminar "Succesvol Starten in Frankrijk" bij aan het Language Institute Regina Coeli.

Regina Coeli is een taleninstituut gevestigd in Vught, waar u uw vaardigheden en persoonlijke effectiviteit in een vreemde taal kunt verbeteren. Taaltrainers, die allemaal native speakers zijn, stellen een taaltraining volledig op maat samen met en voor u samen. Het instituut biedt tien talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans. De minister van Financiën, Wopke Hoekstra, volgde zelf ook een cursus Frans aan Language Institute Regina Coeli

Ter gelegenheid van het seminar 'Succesvol Starten in Frankrijk' werden de circa 50 deelnemers in deze leeromgeving ontvangen waar zij vier verschillende conferenties mochten bijwonen: 

- "Fiscaliteit in Frankrijk" gepresenteerd door Philipp Hellings, directeur van  Isobel Audit Consulting.

- "Recruteren in Frankrijk" gepresenteerd door Erwin Daniëls, consultant bij Velde.

- "Succesvol verkopen in Frankrijk' gepresenteerd door Anneke van der Pasch, ondernemer bij Oryx.

- "Personeel in Frankrijk of tijdelijk werken in Frankrijk" gepresenteerd door Anke Stevens, Payroll Consultant International Desk - Interfisc Group, en Mirjam Berg, advocaat bij Amstel & Seine.

Aansluitend werd er een workshop over Franse taal en cultuur verzorgd door Maud Bouquet en Christine Videlaine, taaltrainers bij Language Institute Regina Coeli. Tot slot genoten de deelnemers de mogelijkheid om in een warme en vriendelijke omgeving met elkaar en met de sprekers van gedachten te wisselen tijdens de netwerkcocktail.

Wij willen Language Institute Regina Coeli en meer in het bijzonder Erica Goedegebuure bedanken voor het gastvrije onthaal op deze prachtige locatie. We danken ook alle sprekers voor het aanbieden van kwalitatief hoogstaande workshops aan onze deelnemers.

Voor een fotoverslag van het seminar kunt u hieronder ons fotoalbum van het evenement raadplegen. De presentaties kunt u downloaden door op de onderstaande link te klikken:

Presentatie: Amstel & Seine
Presentatie: Business France
Presentatie: Interfisc Group
Presentatie: Isobel Audit Consulting
Presentatie: Oryx
Presentatie: Velde
Loonstrook: Voorbeeld

 

Partager cette page Partager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Connaissez-vous notre page LinkedIn?

Suivez-nous