Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid : Maestro Corporation

Deelnemen aan het evenement van uw favoriete artiest, genieten van de sfeer van een intieme concertzaal en vertrekken met een glimlach op je gezicht zijn enkele van de beste geneugten van het leven.

Deelnemen aan het evenement van uw favoriete artiest, genieten van de sfeer van een intieme concertzaal en vertrekken met een glimlach op je gezicht zijn enkele van de beste geneugten van het leven.

Maar als u op de hoogte bent van de komst van uw favoriete artiest, zijn het verkrijgen van tickets en het organiseren van een uitzonderlijke avond vaak een hele hindernisbaan. Dit geldt met name wanneer de vraag naar dit evenement groot is.

Uit deze stand van zaken is Maestro geboren, een startende onderneming die al 4 jaar oplossingen ontwikkelt om ervoor te zorgen dat u nooit meer de komst van uw favoriete artiesten mist. Door de gemeenschappen bij elkaar te brengen en ze alle sleutels te geven om hun tickets te bemachtigen.

Sinds 2014 is ons team gegroeid van 3 naar meer dan 30 medewerkers, die zich inzetten voor 3 merken:

Hey Alex : Omgeven door een gemeenschap van meer dan 500.000 gebruikers, biedt Alex fans de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de komst van hun favoriete artiest terwijl ze naar de verschillende platformen worden geleid om hun tickets te krijgen. Via deze drie assen begeleidt Alex je van A tot Z bij de organisatie van je volgende concert.

Live Booker & Next concert : Conciërgediensten voor meer dan 3000 evenementen per jaar. Hun missie is het elimineren van de stress van de verkoop van tickets en de complicaties die gepaard gaan met online ticketing (schema's, virtuele wachtrijen, enz.). Zij zorgen voor alles voor de fans, van de aankondiging van het evenement tot de ontvangst van hun tickets voor het concert van hun keuze.

Een paar cijfers :

  • Een gemeenschap van +500.000 fans

  • Meer dan 12.000 evenementen behandeld

  • Een team van meer dan 30 medewerkers

  • Aanwezigheid in 4 landen (Frankrijk, Zwitserland, België, Nederland)

Al onze nieuwe leden

Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid : Heering Advies Groep

Heering Advies Groep bestaat uit een aantal zelfstandig gevestigde juristen en advocaten, zowel in Nederland als in Frankrijk. Zij hebben allen...

All news

OOK LID WORDEN?

Bent u geïnteresseerd? Bekijk het lidmaatschapsdossier of vul het lidmaatschapsformulier in.

Lidmaatschapsdossier Word lid
Share this page Share on TwitterShare on Linkedin