Nieuwe leden

Nieuw Bedrijfslid : AGAP2

Agap2 is een consultancy organisatie. Met activiteiten in 7 sectoren, zowel in IT als in Engineering, heeft het bedrijf projecten over 4 continenten.

Agap2 is een consultancy organisatie, opgericht in Portugal en Frankrijk door drie Franse directeuren, die ervan overtuigd waren dat een andere manier van werken als consultancy organisatie een garantie voor succes was. De kernwaarden; Persoonlijke Ontwikkeling, Bedrijfscultuur en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid, vormen de basis voor een succesvolle organisatie die uitgegroeid is tot aanwezigheid in 10 Europese landen, waaronder in Nederland sinds 2014.  

Met activiteiten in 7 sectoren, zowel in IT als in Engineering, organiseert het bedrijf projecten verdeeld over 4 continenten. De IT-diensten bestaan uit ATS, Agap2 Technology Services, NTS, Nearshoring Technology Services in samenwerking met het kantoor waar het allemaal begon: in Portugal. In engineering ondersteunt agap2 in alle fases in projecten, van het ontwerp tot de uitvoering.  

De persoonlijke en menselijke benadering is wat onze professionals het meest waarderen. Zij zijn onderdeel van het bedrijf, of ze nu werken aan een project of niet. Het Talent Management Programma moedigt de werknemers aan om te blijven leren, bijvoorbeeld met Nederlandse lessen. Ook worden de werknemers betrokken bij sociale evenementen en voelen zij de nabijheid en ondersteuning van onze managers.  

----------------------------------------

Website : https://agap2.nl/

LinkedIn contacten: Barbara Fialeix (Country Director), Alex Arfaras (Senior Business Manager), Beatriz Paixao (Talent Acquisition)

LinkedIn AGAP2 https://www.linkedin.com/company/agap2netherlands/ 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons