Nieuws van bedrijven

Montae en Floreijn bundelen krachten in 2020

Montae en Floreijn, toonaangevende adviseurs in de pensioen-, zorg- en arbeidsongeschiktheidsmarkt, gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder onder de naam Montae & Partners. De nieuwe organisatie speelt in op de toenemende behoefte aan digitale innovatie, geïntegreerd arbeidsvoorwaardenadvies en de trend naar verdere individualisering.

Geachte relatie,
Met veel enthousiasme informeren wij u hierbij over onze fusie per 1 januari 2020.  
Op dinsdag 10 december is het bericht van de fusie wereldkundig gemaakt.

Samen nog beter voor u

Montae is in Nederland de grootste partij voor onafhankelijke bestuursondersteuning van pensioenfondsen, marktleider op het gebied van governance en strategie en heeft een sterke positie op het gebied van financieel en operationeel risicomanagement, investment consultancy en actuariaat. Daarnaast biedt Montae een breed scala aan adviesdiensten voor pensioenfondsen, werkgevers en ondernemingsraden.  Floreijn is erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg, arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit.  
Montae & Partners heeft circa 130 medewerkers verspreid over kantoren in Rijswijk, Gouda, Eindhoven, Utrecht, en het Caribisch gebied. Als u vragen heeft over deze brief, beantwoorden wij die graag.

Continuïteit en groei

Montae & Partners heeft de ambitie de komende jaren haar toppositie in de pensioenfondsen- en werkgeversmarkt verder uit te bouwen. Voor Margo Lelieveld van Montae en Theo Stam van Floreijn is de samenvoeging dan ook een logische volgende stap in de ontwikkeling van hun snelgroeiende bedrijven.  
 “We zien bij onze klanten een toenemende behoefte aan geïntegreerd advies. Denk hierbij aan een thema zoals duurzame inzetbaarheid. Hierin komen onderwerpen als pensioen, preventie, verzuim en arbeidsongeschiktheid samen. De klant verwacht een geïntegreerd advies en dat kunnen we met onze gebundelde advieskracht nog beter geven.”  
Theo en Margo vervolgen: “Ook zien we dat met de huidige ontwikkelingen rondom het pensioenakkoord en de verschuiving van risico’s richting het individu, deskundigheid gecombineerd met digitale innovatie een absolute must is geworden. Samen kunnen we hier nog beter verantwoord invulling aan geven. Dit geldt zowel voor pensioenfondsen als werkgevers.” 

Inzet van slimme technologie

De klanten van Montae & Partners profiteren op die manier optimaal van de samenwerking met het Zweedse Fintech bedrijf Söderberg & Partners, dat slimme technologie inzet die advisering beter en makkelijker maakt. Samen kunnen ze hun klanten nog beter en breder adviseren en elk advies persoonlijk maken. 

Al onze nieuwe leden

Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid : Heering Advies Groep

Heering Advies Groep bestaat uit een aantal zelfstandig gevestigde juristen en advocaten, zowel in Nederland als in Frankrijk. Zij hebben allen...

Nieuwe leden

Nieuw MKB-lid : CHRISTIE

High quality, innovative, shared experiences for world-class organisations

All news

OOK LID WORDEN?

Bent u geïnteresseerd? Bekijk het lidmaatschapsdossier of vul het lidmaatschapsformulier in.

Lidmaatschapsdossier Word lid
Share this page Share on TwitterShare on Linkedin