Nieuwe leden

Alliance Française Rotterdam

[Translate to Néerlandais:]

De wereldwijde speler als het om Frans leren gaat!

Cursussen Frans

De AF is een internationale organisatie die als doel heeft het leren en het onderwijs van de Franse taal wereldwijd te bevorderen.
De AF heeft vestigingen in 132 landen.
In Rotterdam bestaat zij sinds 1897 en biedt cursussen Frans als vreemde taal (FLE = français langue étrangère) aan, maar ook cursussen met een specifiek doel (FOS = français sur objectifs spécifiques), cursussen op maat afgestemd op uw behoefte op een specifiek gebied, zoals het ondernemingsrecht, intercultureel zakelijk onderhandelen, internationale handel, internationaal vervoer, enz.

Onze kennis inzake het vaststellen van uw behoefte en het ontwerpen van taalcursussen op maat, stelt u in staat Frans te leren conform uw verwachtingen en uw doelen. Het culturele aspect bij het leren van een taal is fundamenteel, ongeacht in welke zakelijke context de taal gebruikt wordt.

U wordt stapsgewijs opgeleid, dankzij docenten met Frans als moedertaal en op de gebruiker afgestemde methodes, dit alles conform de Europese taalnormen.


De AFR biedt u dus cursussen aan die afgestemd worden op uw behoefte:
- Cursussen FLE en FOS, taalcursussen op maat binnen het bedrijf

- De AFR is eveneens een examencentrum voor het behalen van het certificaat DELF/DALF en het certificaat van de Kamer van Koophandel van Parijs.

 

 

Huren van ruimtes voor het organiseren van vergaderingen, conferenties!

De AFR is gehuisvest aan de Westersingel 14, midden in het centrum van Rotterdam, op 5 minuten lopen van het Centraal Station, 10 minuten van de Coolsingel, het WTC en het stadhuis.
De AFR is gevestigd in een herenhuis, dat gerenoveerd is door het architectenbureau van Rem Koolhaas en de kunstenaar Joep van Lieshout, en biedt allerlei mogelijkheden voor het huren van ruimtes voor het organiseren van vergaderingen, conferenties, ontvangsten/recepties of cocktails, voor trainingsdagen of kleine vergaderingen b2b.
Voor nadere gegevens mail: bonjour@alliancerotterdam.nl

 


Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons