Terugblik op evenement

Tiende editie van de Women's Day Lunch

Gesponsord door Interfisc Group

Op donderdag 10 maart kwamen bijna 80 leden en genodigden van de Franse Kamer van Koophandel bijeen voor de 10e editie van de jaarlijkse Women’s Day Lunch in hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam. De aanwezigen werden verwelkomd in de prachtige Raadzaal, waar prinses Beatrix en prins Claus elkaar precies 50 jaar geleden het jawoord gaven.

Marike Sala, Manager Ledennetwerk & Evenementen van de Franse Kamer van Koophandel opende de lunch met een welkomstwoord waarin ze de verschillende partners introduceerde. Allereerst nam de sponsor Katja van Leeuwen, ManagerMarketing & Communication bij Interfisc Group, kort het woord om Interfisc Group en haar activiteiten te presenteren. Sarah Post, Sales Manager bij hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam, heette alle aanwezigen ook namens het hotel van harte welkom in deze schitterende zaal.

De genodigden werden gevraagd plaats te nemen aan de prachtig gedekte tafels, om te genieten van de heerlijke lunch die geserveerd werd. Na het voorgerecht nam de gastspreker van de middag, Laurence Debroux, CFO van Heineken International, het woord. Er volgde een inspirerend discours, waarin Laurence Debroux met veel humor vertelde over haar persoonlijke en professionele parcours en over haar ervaringen als Franse expat in Nederland. Ze vertelde ons in alle openheid over de uitdagingen die zij - als vrouw zijnde - tijdens haar carrière is tegengekomen. Ze benadrukte hoe belangrijk het is voor vrouwen om elkaar onderling te steunen en elkaar aan te moedigen. Met haar speech spoorde zij de aanwezigen aan om niet aan zichzelf te twijfelen en vooral meer durf te tonen om hun ambities te verwezenlijken. Na deze motiverende woorden konden de aanwezigen genieten van het hoofdgerecht, waarna Laurence Debroux nog enkele vragen beantwoordde vanuit de zaal.

Voordat de gasten het hotel verlieten na afloop van het evenement, kregen zij nog een goedgevulde goodiebag aangeboden door L’Oréal Nederland.

De Franse Kamer van Koophandel bedankt alle aanwezigen hartelijk voor hun aanwezigheid. Wij bedanken hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam voor hun uitstekende service, Laurence Debroux voor haar inspirerende woorden, Interfisc Group voor het mogelijk maken van deze bijzondere middag en natuurlijk L’Oréal voor het aanbieden van de goodiebags.

Graag nodigen wij u uit een kijkje te nemen in onze fotogalerij voor een sfeerimpressie van deze middag, en wij hopen u volgend jaar allen terug te zien!

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin