Terugblik op evenement

Nieuwjaarsborrel Heineken

Cocktail Heineken

Nieuwjaarsborrel bij Heineken Experience, gesponsord door Heineken.

 

 Het team van de Franse Kamer van Koophandel wil u van harte bedanken voor uw aanwezigheid bij de Nieuwjaarsborrel bij Heineken Experience in Amsterdam. Wij hebben meer dan honderd van onze leden mogen verwelkomen om u allen een zeer voorspoedig 2018 toe te wensen.

We spreken onze hartelijke dank uit voor het hele team van Heineken en in het bijzonder mevrouw Laurence Debroux, Chief Financial Officer, voor de warme ontvangst op de hoogste etage van Heineken Experience, met een indrukwekkend uitzicht over Amsterdam.

Mevrouw Laurence Debroux benadrukte in haar welkomstrede de al 40 jaar durende relatie tussen Heineken en de Franse Kamer van Koophandel en ook de hechte banden die in de loop van de jaren tussen Frankrijk en Nederland zijn gesmeed. Vervolgens gaf zij een korte terugblik op de rijke historie van Heineken en diens oprichter Gerard Adriaan Heineken. Deze laatste was ook betrokken bij de oprichting van het Rijksmuseum en heeft geïnvesteerd in de aanleg van het Noordzeekanaal. Heineken heeft zo bijgedragen aan de modernisering van Amsterdam en de opkomst van een tweede “Gouden Eeuw”. Frankrijk, en met name Parijs, was erg belangrijk voor Gerard Adriaan Heineken. Op de Heinekenflesjes prijkt nog steeds de “Grand Prix” van de Wereldtentoonstelling in Parijs in 1899.

Mevrouw Debroux sprak vervolgens over Europa en met name over de strijd van onze beide landen voor een sterk en verenigd Europa. Zij noemde ook de orkaan Irma die op Sint-Maarten verwoestingen aanrichtte, en hoopte op een goede samenwerking tussen Nederland en Frankrijk bij de heropbouw van het eiland.

Patrica Schneiders- Delvaulx, directeur van de Franse Kamer van Koophandel, gaf een overzicht van de ondernemingen die de afgelopen periode lid zijn geworden van de Kamer. Wij hebben drie nieuwe Patronageleden mogen verwelkomen: Bolloré Logistics, Crédit Agricole Consumer Finance en SPIE. Precia Molen is toegetreden als nieuw bedrijfslid en bij de MKB-leden hebben we Context & People, Scheiber en Tips 4 Expats mogen begroeten.

Wij wensen u nogmaals een uitstekend 2018. U kunt het fotoalbum hieronder bekijken

Wij hopen u terug te zien bij één van onze volgende evenementen.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin