Terugblik op evenement

Kerstlunch

Onze jaarlijkse Kerstlunch bij Brasserie FLO Amsterdam

We waren zeer verheugd om zovelen van jullie te ontmoeten tijdens onze traditionele Kerstlunch op donderdag 13 december 2018.

Dit jaar heeft Brasserie FLO Amsterdam ons opnieuw hartelijk ontvangen om samen te genieten van een heerlijke Kerstlunch en een goed glas champagne. Het doet ons altijd veel plezier om het einde van het jaar met u te mogen vieren.

Onze sponsors hebben het mogelijk gemaakt dat we de Franse KvK in kerststemming konden brengen. Hiervoor willen we ze van harte bedanken.

Veel dank aan Annemarie van den Oord van Kroezen Verzekeringen voor hun bijdrage. Kroezen is gespecialiseerd in particuliere verzekeringen, pensioenen, zakelijke verzekeringen, personeelsbeloningen en hypotheken.

Dank ook aan Hinke de Jong van Brouzje om ons te laten genieten van hun heerlijke champagne Paul Tradition, een Blanc de Noirs van Pinot Noir en Meunier.
Deze champagne komt van een kleine – veel bekroonde – familie producent in het meest noordelijk gelegen deel van de Champagne, Massif de Saint Thierry.

Tot slot: dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder Brasserie FLO Amsterdam en hun team dat we hartelijk bedanken voor dit zeer speciale moment.

U kunt vanaf nu de hoogtepunten van dit evenement terugzien in ons fotoalbum hieronder.

We hopen u weer te zien bij onze volgende evenementen.

Het hele team van de Franse Kamer van Koophandel wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin