Terugblik op evenement

Een eerste kennismaking met het pinyin bij het Taleninstituut Regina Coeli

Op woensdag 25 mei werden de leden en genodigden van de Franse Kamer van Koophandel hartelijk welkom geheten bij het taleninstituut Regina Coeli voor een interactieve workshop over de beginselen van het pinyin en voor een rondleiding in hun onlangs gerenoveerde gebouw.

Het taleninstituut Regina Coeli, dat ook wel bekend staat als ‘de Nonnen van Vught’, is wereldwijd bekend om haar snelle en efficiënte lesmethodes. Het taleninstituut biedt intensieve taalcursussen in 8 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees en sinds kort Chinees. Het taleninstituut biedt zowel individuele lessen als groepsactiviteiten volledig gebaseerd op het niveau en de wensen van de cursist. De lessen worden altijd gegeven door native speakers.

Bij aankomst werden alle genodigden hartelijk verwelkomd door Harm Jan Bouwknegt, Managing Director van het taleninstituut Regina Coeli. Het woord werd overgenomen door Patricia Schneiders-Delvaulx, Directeur van de Franse Kamer van Koophandel. Zij bedankte het team van het taleninstituut Regina Coeli voor hun warme ontvangst. Patricia heette eveneens de nieuwe leden van de Franse Kamer van Koophandel welkom: GITP (bedrijfslid), Carrefour (patronagelid) en Matthieu Couvreur (individueel lid). 

Daarna was het tijd voor de praktijk. Met veel enthousiasme liet Language trainer Lori Tseng-Crevecoeur haar gasten kennismaken met het Pinyin, de fonetische transcriptie van het Mandarijns. Tijdens een interactieve workshop legde zij de beginselen van de taal uit en werd er volop geoefend met de uitspraak. De workshop was een uitstekend voorbeeld van de lesmethode die taleninstituut Regina Coeli aanbiedt.

Erica Goedegebuure en Cindy van Herk, beiden Manager Client Relations bij het taleninstituut Regina Coeli gaven na de workshop een rondleiding door het moderne en onlangs volledig gerenoveerde instituut. Door de kalme sfeer die er heerst, de moderne uitstraling die het instituut heeft en de luxe digitale leeromgeving is het taleninstituut Regina Coeli de plek bij uitstrek om een nieuwe taal te leren.

De Franse Kamer van Koophandel bedankt het team van het taleninstituut Regina Coeli voor hun hartelijke ontvangst en de samenwerking bij het organiseren van deze succesvolle avond. Bent u benieuwd naar de foto’s van dit evenement? Neem dan een kijkje op onze fotogalerij!

We zien u graag terug tijdens het galadiner en de uitreiking van de Business Awards op 23 juni 2016. U kunt hier uw plaatsen reserveren.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin