Terugblik op evenement

Diner voor Patronageleden in de Hermitage, gesponsord door BNP Paribas

Dîner de Patronage in de Hermitage te Amsterdam gesponsord door BNP Paribas

Dinsdag 14 november heeft, zoals ieder jaar, het diner voor Patronageleden plaatsgevonden. Met dit diner ter ere van onze patronageleden en leden van het bestuur willen wij, mede namens Yann Toutant en het hele team van de Franse Kamer, onze erkentelijkheid uitdrukken voor uw ondersteuning, hulp en trouw. We hebben uw aanwezigheid zeer op prijs gesteld.

Wij bedanken BNP Paribas, en met name Daniel Thielemans, Algemeen directeur Nederland, voor de sponsoring van dit prachtige evenement op een fabelachtige plek in Amsterdam: de Hermitage.
Dank  ook aan zijne excellentie de Ambassadeur van Frankrijk en erevoorzitter van de Franse Kamer, dhr. Philippe Lalliot, voor zijn aanwezigheid en voor zijn opening van deze avond. De heer Lalliot benadrukte in zijn toespraak dat Nederland een belangrijke economische en culturele partner is van Frankrijk en dat beide landen dezelfde waarden en normen delen.

Yann Toutant, algemeen directeur van Econocom en voorzitter van de Franse Kamer,  verwoordde opnieuw de wens van de Kamer om een belangrijke speler te blijven in de Frans-Nederlandse zakenrelaties door middel van haar uitstekende aanbod van diensten, adviezen en evenementen.
Daniel Thielemans, algemeen directeur Nederland van BNP Paribas, heeft tenslotte Patricia Schneiders en de Franse Kamer bedankt voor het organiseren van deze avond waar u allen in een warme en vriendschappelijke sfeer zowel oude bekenden als nieuwe mensen hebt kunnen ontmoeten. Wij hebben bovendien een video kunnen bekijken over duurzame ontwikkeling waarin Yves Rocher, één van de partners van BNP Paribas, zich presenteerde.

In afwachting van de evenementenagenda van 2018 willen we u uitnodigen om herinneringen op te halen door middel van het fotoalbum van deze aangename avond en dat van de hoogtepunten van 2017.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin