Terugblik op evenement

Dîner de Patronage

Dîner de Patronage gesponsord door AccorHotels au Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Marcel Guinchard wilt alle genodigden van hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid op het ‘Dîner de Patronage’ van 8 november 2016. Dit jaarlijkse evenement van de Franse Kamer van Koophandel is een privelege voor bedrijfsleiders, vertegenwoordigers van onze ‘Comité de Patronages’ en raad van bestuur.

Wij danken AccorHotelsen in het bijzonder Denys Sappey, General Manager BeNeLux, voor het sponsoren van dit mooie evenement. De heer Sappey heeft een presentatie gegeven over le Groupe AccorHotels, de strategie van le Groupe AccorHotels als eerste exploitant van hotels in de wereld en haar verschillende merken. U kunt de presentatie hier vinden.

Ook heeft Denys Sappey ons een voorproefje gegeven van JO&JOE; het nieuwe merk van de Accor groep op gebied van innovatieve design. Dit is een nieuw concept van « open house » met als doelgroep ‘millenials’ aangezien zij vaak mobiler, meer verbonden en reisgierig zijn. JO&JOE biedt hen de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en om iets nieuws te beleven. Het nieuwe concept kunt u hier ontdekken: www.youtube.com/watch 

Het was wederom een privilege om te worden verwelkomd in het prestigieuze Sofitel LegendThe Grand door Remco Groenhuijzen, General Manager, en zijn team voor het heerlijke diner.  

Wij zijn erg dankbaar voor de aanwezigheid van de heer Philippe Lalliot, Ambassadeur van Frankrijk in Nederland. Hij herinnerde eenieder aan de krachtige relatie tussen Nederland en Frankrijk, waarbij de nadruk ligt op het belang van gezamelijke investeringen tussen de twee landen.

Het ‘Comité de Patronage’ werd nogmaals bedankt door Marcel Guinchard voor hun essentiële steun voor de continuïteit van de activiteiten van de Franse Kamer van Koophandel. Ook bedankt Marcel het team van de Franse KvK voor haar alledaagse werkzaamheden en in het bijzonder Patricia Schneiders-Delvaulx, die dit jaar, haar 10de jaar als directeur van de CCI France Pays-Bas viert.

Wij hopen u allen wederom te mogen verwelkomen op onze kerstlunch op 15 december 2016 bij Brasserie Flo te Amsterdam, en op de Nieuwjaarsborrel ter gelegenheid van het nieuwe jaar in de Residentie van Frankrijk te Den Haag op 19 januari 2017.

Nogmaals bedankt voor uw aanwezigheid en uw steun. Wilt u deze mooie avond nogmaals beleven? Dan nodigen wij u uit om de foto hier te bekijken.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin