Terugblik op evenement

Dégustation Renault

Georganiseerd door Renault Nederland te Schiphol Rijk

Op donderdag 24 maart kwamen de leden en genodigden van de Franse Kamer van Koophandel bijéén op het hoofdkantoor van Renault Nederland voor de Dégustation Renault, een heerlijke avond  in Franse sferen.

Jean-Paul Renaux, General Manager Benelux van Renault Nederland, opende de avond door alle gasten welkom te heten. Allereerst vertelde hij over het koninklijk bezoek van Willem Alexander aan Parijs in het kader van de handelsmissie afgelopen 10 en 11 maart en de ontmoeting die plaatsvond met de Nederlandse Laurens van den Acker, Hoofd Corporate Design bij Renault. Jean-Paul Renaux vervolgde over het succes van Renault Nederland. Renault is namelijk het tweede best verkochte automerk in Nederland en de terugkeer van de Renault Alpine met het nieuwe “conceptcar” Alpine Vision zal deze positie zeker versterken. Hierna nodigde Jean- Paul Renaux de genodigden uit om tijdens de avond een rit te maken in de nieuwste modellen van Renault, de Talisman en de Mégane. Jean-Paul Renaux eindigde zijn discours met de toekomst van de auto-industrie, dat volgens hem ligt in de elektrische en zelfrijdende auto’s.

Patricia Schneiders-Delvaulx, Directeur van de Franse KvK, nam vervolgens het woord om het gehele team van Renault uitvoerig te bedanken voor hun gastvrijheid en de fijne samenwerking bij de organisatie van dit evenement. Daarnaast presenteerde ze de twee nieuwe medewerkers van de Franse KvK : Marike Sala, Manager Ledennetwerk & Evenementen en France Bos, die per 1 april de functie van Tjamke van der Ven overneemt als verantwoordelijke voor de afdeling Evenementen & Communicatie. Patricia bedankte Tjamke uitvoerig voor haar inzet deze laatste vier jaar voor de Franse KvK en haar leden. 

Patricia Schneiders-Delvaulx heette ten slotte onze twee nieuwste MKB-leden van harte welkom:  Avertim en E- Cab vertegenwoordigd door hun respectievelijke CEO’s  Hervé Lefébure en Laurent Kennel.

Tussen de toespraken en de testritten door konden de gasten volop genieten  van het heerlijke buffet dat ons deed denken aan de luxe van een Franse markt met oesters, champagne, kreeftenbisque, kazen en bijzondere desserts in overvloed, met de accordeon die speelde op de achtergrond. 

De Franse Kamer van Koophandel bedankt in het bijzonder Jean-Paul Renaux en zijn hele team voor hun hartelijke ontvangst. Graag nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze fotogalerij voor een sfeerimpressie van deze avond.

Wij zien u graag terug op ons volgende evenement!

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin