Terugblik op evenement

De Cocktail Heineken: een goed begin van het nieuwe jaar!

Op 24 januari 2016 kwamen bijna 160 leden en genodigden van de Franse KvK bijeen in de traditionele brouwerij van de Heineken Experience voor een gezellige Nieuwjaarsborrel. In de aanwezigheid van de Franse Ambassadeur, toastte de Franse Kamer van Koophandel op het nieuwe jaar dat er met een gevarieerd programma weer veelbelovend uitziet!

Ondanks de barre weersomstandigheden was de opkomst groot, niet alleen om gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden, maar ook om afscheid te nemen van onze zeer gewaardeerde collega Leontine van den Herik, die na acht en een half jaar de Kamer verlaat voor een nieuwe uitdaging. Met veel warmte vertelden Marcel Guinchard, Algemeen Directeur van Euromaster Nederland en Voorzitter van de Franse KvK, en Patricia Schneiders, Directeur van de Franse KvK, over het bijzondere parcours van Leontine en bedankten haar voor haar tomeloze inzet voor het netwerk van de Franse Kamer. 

Leontine nam vervolgens zelf het woord en benadrukte hoe betrokken zij zich altijd heeft gevoeld en zich zal blijven voelen bij de Kamer en haar leden. Het toeval wil dat de cocktail bij Heineken haar eerste en 140e evenement is bij de Kamer, dus de cirkel is rond! Gelukkig blijft Leontine als lid verbonden aan de Franse KvK en als zodanig vast en zeker een van onze trouwste Ambassadeurs!

Nadat zij iedereen voor het nieuwe jaar het allerbeste had gewenst, ging Patricia Schneiders over tot de orde van de dag en heette zij de nieuwe leden welkom. Wij zijn zeer vereerd om dit jaar twee nieuwe Patronageleden te mogen verwelkomen, te weten ALD Automotive en Damen Shipyards. Ook verwelkomen wij met trots ons nieuwe bedrijfslid en recruitment bureau YER, met wie wij ons kantoor delen.

Laurence Debroux, in april 2015 aangetreden als nieuwe CFO van Heineken, vertelde over de bijzondere geschiedenis die Heineken en Frankrijk bindt. Van het ontwerp van het legendarische groene flesje tot aan de in Frankrijk gevestigde brouwerijen, benadrukte Debroux de goede samenwerking tussen beide landen. Zij eindigde haar speech met de nieuwste reclamecampagne over verantwoorde consumptie, die ons er met een knipoog aan herinnerde dat een échte held met mate drinkt.

De avond werd voortgezet onder het genot van typische Hollandse hapjes en een keur aan Heineken biertjes. De regen en de kou die onze gasten hadden getrotseerd waren zo gelukkig snel vergeten!

Het team van de Franse KvK bedankt Heineken en met name Laurence Debroux, voor de geweldige ontvangst in de Heineken Experience en wenst u allemaal nogmaals een schitterend 2016. Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen bij een van onze komende bijeenkomsten!

Klik hier om alle foto’s van dit evenement te bekijken.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin