Terugblik op evenement

Cocktail & Walking Diner Publicis One

Cocktail & Walking Diner Publicis One - septembre 2018

De Cocktail en Walking Diner vonden plaats in het nieuwe kantoor van Publicis One in Amsterdam.

Wij willen u bedanken voor uw aanwezigheid bij de Cocktail & Walking Diner Publicis One. De cocktail,  die plaats vond op 13 september in het nieuwe kantoor van Publicis One, had als thema:
 

"Creativity meets Technology"
 

Onze speciale dank gaat uit naar Cornelie Weller, Chief Executive Officer en Jeroen van den Brink, Managing Director van Publicis One voor de hartelijke ontvangst.
 

Als wereldwijd opererend communicatie bedrijf, komt Publicis One tegemoet aan de wensen en behoeften van haar klanten door de kennis en expertise van de hele Publicis Groep onder één merk te verenigen. Publicis One biedt geïntegreerde, creatieve marketing- en technologieoplossingen aan om de klant te laten profiteren van "The Power of One",  een samenwerking tussen multidisciplinaire teams die een gemeenschappelijk doel nastreven.
 

Deze vernieuwende benadering van communicatie werd door Cornelie Weller in haar toespraak toegelicht. De visie van Publicis One werd mede geillustreerd door de virtual reality ervaring die aan de gasten werd voorgesteld en door het ontwerp van hun nieuwe kantoor waar de gasten vanaf de 10e etage van de zonsondergang konden genieten.
 

Velen van u waren aanwezig bij onze Cocktail de rentrée waar wij tot ons genoegen enkele nieuwe leden mochten verwelkomen, geïntroduceerd door Yann Toutant, voorzitter van de Franse Kamer van Koophandel, en Patricia Schneiders, directeur. Allereerst verwelkomen wij een nieuw patronagelid: Clemessy.
Toucan Toco en Nord France Invest zijn toegetreden als Bedrijfslid.
Bij de MKB-leden mochten wij maar liefst vier nieuwe leden ontvangen: Alexander Hughes, Centre Français Néerlandais, Valiantys BV en L’École de Français.
Als individuele leden, tenslotte, verwelkomen wij Catherine Gambette, David-Alexandre Guez en Vanessa Prins-Goodman.


U kunt vanaf nu de foto’s van deze Cocktail & Walking Diner bekijken op onze website:
Fotoalbum Cocktail & Walking Diner Publicis One

Wij zien u graag terug bij één van onze volgende evenementen te mogen begroeten!

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin