Terugblik op evenement

Cocktail Van Diepen Van der Kroef

Een evenement gesponsord door het advocatenbureau Van Diepen Van der Kroef te Amsterdam

Afgelopen donderdag hebben wij u met genoegen mogen verwelkomen bij onze cocktail Van Diepen Van der Kroef in het prestigieuze pand van het advocatenkantoor in Amsterdam. De vroegere privéwoning  werd in 1925 gebouwd door een welgestelde bankier.

Bij Van Diepen Van der Kroef zijn in totaal 90 advocaten werkzaam, waarvan 30 op het kantoor te Amsterdam. Het advocatenkantoor heeft een kleurrijk palet aan juridische deskundigheid in huis, van het algemene Ondernemingsrecht tot het specifieke Milieurecht en de specialisatie in Duits recht.

Wiebke Bonnet-Vogler is hoofd van de Franse afdeling, die Franse klanten adviseert op het gebied van handelsrecht en arbeidsrecht.

We willen Wiebke Bonnet-Vogler en het advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef hartelijk bedanken voor de organisatie van de cocktail en de warme ontvangst. Graag bedanken we ook Ma Petite Cuisine voor de heerlijke catering en Christophe Chaplet voor het muzikale intermezzo.

 We nodigen u uit om de foto’s van de  avond te bekijken op onze fotogalerij en hopen u binnenkort te mogen ontvangen op één van onze volgende evenementen.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin