Terugblik op evenement

Cocktail Van Der Steenhoven Advocaten

Een evenement gesponsord door Van Der Steenhoven, Amsterdam

Wij zijn zeer verheugd om jullie na het zomerseizoen te verwelkomen bij de Van der Steenhoven advocaten Cocktail. De cocktail werd georganiseerd in het prachtige  grachtenpand, gebouwd in 1670 waarin moderniteit en geschiedenis worden herenigd. Midden in het hart van Amsterdam. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de medewerkers van Van der Steenhoven advocaten.

Van der Steenhoven advocaten biedt expertise op het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, privacy recht en intellectueel eigendomsrecht. Van der Steenhoven advocaten adviseert en procedeert met plezier en scherpte de cliënten en bevordert daarmee onder andere de handel en samenwerking tussen Franse en Nederlandse bedrijven. Hun werkwijze laat zich omschrijven als ‘duidelijk en persoonlijk’.

Wij bedanken graag  Van der Steenhoven advocaten en Mathijs Bos voor de organisatie van de cocktail, voor de excellente catering en voor de warme ontvangst.

We nodigen u uit om de foto’s van de  avond te bekijken op onze fotogalerij en hopen u binnenkort te mogen ontvangen op één van onze volgende evenementen.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin