Terugblik op evenement

Cocktail SEMARE

Georganiseerd door SEMARE te Amsterdam

Op donderdag 14 april vierde SEMARE, Senior Management Recruitment, haar vijfjarig bestaan tijdens een cocktail in het Rosarium te Amsterdam.

Na de welkomstspeech van Patricia Schneiders-Delvaulx, directrice van de Franse KvK, waarin ze het Managing team van SEMARE uitvoerig bedankte, werd Eric Mackay geïntroduceerd door Stéphanie Moles-Rota, Managing Partner van SEMARE. Eric Mackay, Information Officer van War Child, legde tijdens zijn toespraak uit waar War Child voor staat. De belangrijkste missie van War Child is het helpen van kinderen die gevlucht zijn voor de oorlog. War Child biedt deze kinderen psychosociale hulp aan en helpt mee met het creëren van een veilige en stabiele omgeving waarin ze weer echt kind kunnen zijn.

Stéphanie Moles-Rota nam hierna het woord over om de lithografie Golf Nocturne (1988) van de Italiaanse kunstenaar Luigi Castiglioni te presenteren. Het kunstwerk, dat door de stichting Luigi Castiglioni aangeboden is aan SEMARE, werd verkocht tijdens de cocktail. De opbrengst hiervan is gedoneerd aan War Child. Naast deze lithografie werden er een twintigtal andere kunstwerken van Luigi Castiglioni tentoongesteld in het Rosarium. Deze kunstwerken konden gedurende de hele avond bewonderd worden door alle genodigden.

Aan het einde van de cocktail kon iedere genodigde een mok mee naar huis nemen waarop de afbeelding van de lithografie Golf Nocturne stond. Deze mok is gegeven met de vraag om een donatie te doen aan War Child. Uw bijdrage is essentieel bij het ondersteunen van de veiligheid en educatie van kinderen die gevlucht zijn voor de oorlog. U kunt via deze link een donatie doen.

Namens het hele team van de Franse KvK bedanken wij de Managing Partners van SEMARE; Stéphanie Moles-Rota, Wouter Ordelman en Alexandra Bally voor de fijne samenwerking bij de organisatie van deze cocktail. 

Wij hopen dat u een fijne avond heeft gehad in het teken van kunst en liefdadigheid. Wij zien u graag weer terug op een volgend evenement! Om de foto’s van dit evenement te bekijken kunt u hier klikken.

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin