Terugblik op evenement

Cocktail SEMARE

Cocktail SEMARE

Cocktail gesponsord door SEMARE ter gelegenheid van de feestelijke opening van hun nieuwe kantoor en hun 7-jarig bestaan.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw aanwezigheid op 17 april bij de Cocktail SEMARE ter gelegenheid van hun nieuwe locatie in Badhoevedorp.

In het bijzonder bedanken wij Stéphanie Moles-Rota en Wouter Ordelman, Managing Partners van SEMARE, voor de hartelijke ontvangst bij hun op kantoor.

SEMARE werd in 2011 door Stéphanie opgericht om haar klanten te laten profiteren van haar visie op werving en selectie. SEMARE heeft een unieke aanpak om u en uw bedrijf van dienst te zijn dankzij haar uitgebreide netwerk en grondige kennis op van werving en selectie.

Het was een zeer geslaagde cocktail en het zachte lenteweer gaf ons zelfs de mogelijkheid om buiten van de zon te genieten. De gasten werden verwend met originele hapjes zoals macarons, die ter plekke bereid werden, en heerlijke hamburgers. Het geheel was perfect verzorgd en veel klanten, vrienden en leden van de Franse Kamer waren aanwezig bij deze feestelijke opening.

Nieuws van de Franse KvK:

EXCEPTIO-NL, een Nederlands evenementenbureau, vertegenwoordigd door Karlijn de Beer en Adèle Houssin, is als MKB-lid  toegetreden tot onze gelederen.
Exceptio-NL biedt evenementen op maat voor bedrijven. Of het een seminar is, een beurs of een spectaculair diner voor uw klanten, Exceptio-NL organiseert voor u een op uw wensen en doelgroep aangepast programma.

BUSINESS AWARDS EN GALA

De Franse Kamer van Koophandel organiseert op maandag 11 juni 2018, de 7e editie van de Business Awards France – Netherlands in Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. Dit prestigieuze evenement schenkt aandacht aan de economische en commerciële relaties tussen beide landen door Awards uit te reiken aan bedrijven die in hun activiteiten een goed voorbeeld zijn van de Frans-Nederlandse handelsrelaties.

U kunt vanaf nu de foto’s van de Cocktail SEMARE bekijken op onze website.

Wij hopen van harte u weer bij één van onze volgende evenementen te mogen begroeten.  

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin