Terugblik op evenement

Cocktail PSA Peugeot DS Citroën

Een evenement gesponsord door PSA Peugeot DS Citroën

Donderdag 30 maart hebben wij het genoegen gehad om bijna 100 leden en genodigden te mogen ontvangen bij de Cocktail PSA Peugeot DS Citroën. We kregen de mogelijkheid om de nieuwste modellen van PSA te bewonderen, namelijk de Citroën C3, de DS 3 Givenchy en de Peugeot 3008 SUV en natuurlijk ook de nieuwe locatie van PSA Groupe, de oude garage van Citroën die is omgebouwd tot kantoorruimte. Het concept van het kantoor is modern: het is een open-space opzet waarbij industrieel design is toegepast met een showroom waar de nieuwste modellen tentoon gesteld staan.

Louis Wyers, Managing Director Citroën & DS Nederland sprak met trots over de vernieuwing van de PSA Groupe. Met zijn vele successen, heeft PSA Groupe de crisis weten te doorstaan. Dit blijkt uit de nieuwste modellen van DS en Citroën. De nieuwe Citroën C3, die uitgebracht is in november, was vorige maand nummer twee in zijn segment. De DS 3 Givenchy representeert de Franse luxe en is ontworpen in samenwerking met het modemerk Givenchy. De auto is uitgerust met de allernieuwste technologie en heeft een leren interieur. PSA Groupe is actief bezig om het merk DS, dat ooit begonnen was als een lijn van Citroën, als een zelfstandige merk te profileren. Louis Wyers benoemde ook de nauwe Frans-Nederlandse samenwerking in het creëren van het merk DS: een Frans team, gevestigd in Frankrijk werkt samen met de Nederlandse ontwerper Ivo Groen. Deze samenwerking is een goed voorbeeld van hoe de beide landen elkaar aanvullen.

Rick Hermanns, Managing Director Peugeot Nederland, vertelde ons vervolgens over de ontwikkelingen van het merk Peugeot. De nieuwe Peugeot 3008 SUV werd tentoongesteld bij de Cocktail. Natuurlijk niet zomaar, want een paar weken geleden heeft Peugeot voor de 2e keer in 3 jaar de wereldwijde prijs van ‘Car of the Year’ gewonnen voor deze 3008 SUV. Deze prijs bekroond de inzet van de designers die met man en macht werken. Over zes weken zal de nieuwe 5008 SUV gelanceerd worden. Het is de eerste echte zeven-zitter in het SUV segment.

Ook heeft Rick Hermanns benadrukt dat de PSA Groupe met trots al vele jaren samenwerkt met de Franse Kamer van Koophandel in Nederland en erg blij was om haar leden te mogen verwelkomen bij deze Cocktail.

De Franse KvK wil graag Louis Wyers, Rick Hermanns, Anne Lobbes en Ellis Blasé van PSA Peugeot DS Citroën bedanken voor hun warm welkom op het nieuwe kantoor in Amsterdam en voor de organisatie van de Cocktail. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in onze fotogalerij voor een sfeerimpressie van deze avond.

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin