Terugblik op evenement

Cocktail Mazars

Wij danken u hartelijk voor uw aanwezigheid bij de Cocktail Mazars afgelopen dinsdag in Amsterdam.

Wij willen in het bijzonder Ron Horsmans, partner bij Mazars en zijn hele team bedanken voor hun gastvrijheid en de co-organisatie van de cocktail en de Masterclass 'Dealing with the Dutch' die hieraan voorafging. Door middel van interactieve presentaties van de experts van Mazars, Van der Steenhoven Advocatenen het KIThebben de aanwezige Franse professionals de noodzakelijke informatie ontvangen omtrent het Nederlandse fiscaal- en arbeidsrecht, de regelgeving rondom loonbelasting en de Nederlandse zakencultuur. Matthieu Meunier, CFO vanSchneider Electric Nederland sloot de middag af met het delen van zijn ervaringen als Franse executive in Nederland.

Ron Horsmans verwelkomde de leden en de genodigden van de cocktail met een toespraak in het Frans waarin hij Mazars presenteerde. Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep die met 17.000 professionals actief is in 77 landen en zijn hoofdkantoor heeft in Parijs. Mazars is de zevende accountancygroep wereldwijd, gespecialiseerd in audit, accountancy, fiscale dienstverlening en advies. Met zeshonderd medewerkers en tien vestigingen in Nederland, biedt Mazars haar diensten aan een divers klantenbestand, van MKB tot internationale bedrijven.

We hopen dat u genoten heeft van een mooie avond en van de 'Nederlandse survival kit' uitgedeeld in de Mazars goodiebags. De foto's van de cocktail kunt u bekijken door op deze link te klikken.
Graag tot ziens bij ons volgende evenement!
 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin