Terugblik op evenement

Cocktail Econocom|BIS

Een evenement gesponsord door Econocom|BIS, Mercure Hotel, Amsterdam

Tot ons grote genoegen hebben we velen van u mogen begroeten op de borrel Econocom|BIS die plaats vond in het prachtige hotel Mercure Amsterdam City.

In een warme en hartelijke sfeer die uitnodigt om te netwerken, konden de aanwezige leden nieuwe zakelijke contacten aanknopen en adviezen en best practises uitwisselen. Dit alles onder het genot van heerlijke gerechten die gedurende de hele avond werden geserveerd.

Yann Toutant, directeur van Econocom|BIS,hield vervolgens een korte presentatie over het dienstenaanbod van zijn bedrijf. Deze diensten, in enkele woorden samen te vatten als “as a service” en “digitaal”, hebben tot doel om het gebruik van de nieuwste digitale toepassingen in het bedrijfsleven makkelijker toegankelijk te maken zodat collega’s op een eenvoudige, effectieve en productieve wijze kunnen samenwerken.

De doelstelling van Econocom|BIS om ook in de B2B sector de nieuwste digitale trends aan te bieden, lijkt een zeer goede strategie als men afgaat op de voorspelling dat in 2020 meer dan 50 miljard objecten met het internet verbonden zullen zijn.

Het hele team van de CCI dankt Econocom|BIS, en met name Yann Toutant, voor het organiseren en sponsoren van deze aangename borrel.

Wij nodigen u uit om het fotoalbum van deze avond te bekijken en we hopen u binnenkort bij één van onze evenementen weer te zien.

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin