Terugblik op evenement

Cocktail BNP Paribas

Georganiseerd door BNP Paribas te Amsterdam

Hartelijk dank aan Anne-Marie Verstraeten, Jean-François Sibille en het hele team van BNP Paribas voor de warme ontvangst en het mede-organiseren van deze eerste cocktail na de zomerperiode.  

BNP Paribas werd 150 jaar geleden opgericht na een Frans-Nederlandse fusie tussen ‘la banque de Paris’ en ‘la Banque de Crédit et de Dépôt des Pays-Bas’. Deze dubbele nationaliteit is echter niet het enige gemeenschappelijke kenmerk tussen onze twee structuren. 
 
Immers, benadrukte Jean-François Sibille, COO van BNP Paribas, in zijn welkomsttoespraak het belang van het gezamenlijke werk met de Franse Kamer van Koophandel. Zowel de bank als de Franse KvK zijn belangrijke lokale partners voor Franse bedrijven die zich vestigen of wensen te vestigen in Nederland. Dit is dan ook de reden dat BNP Paribas, 37 jaar geleden, één van de stichtende leden was van de Franse KvK. 
 
BNP Paribas vervult een soortgelijke rol wereldwijd en is een waardevolle adviseur voor bedrijven die zich internationaal willen ontwikkelen. Net zoals de Franse KvK helpt BNP Paribas kleine bedrijven groot te worden. 
 
BNP Paribas ondersteunt eveneens jazzartiesten om groot te worden. Zo is de bank officiële partner van het North Sea Jazz Festival en begeleidt zij sinds 21 jaar via haar stichting vele jazz artiesten over de hele wereld. Op de website www.21dimes.nl delen verschillende jazz artiesten hun inspirerende carrièreverhaal. 
 
Wij hopen dat u een aangename avond heeft gehad en wij nodigen u uit om de foto’s van de cocktail te bekijken door op deze link te klikken. We zien u graag terug op ons volgende evenement, het bedrijfsbezoek bij Damen Shipyards op 27 september ! 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin