Terugblik op evenement

Cocktail Alpine

Alpine

Cocktail gesponsord door Alpine, in het Alpine Centre in Soestdijk.

Wij willen u bedanken voor uw aanwezigheid op 28 maart bij de Cocktail in het Alpine Centre Soestdijk ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe Alpine A110.
Jean-PaulRenaux, CEO van Renault Benelux en Jan-Geerlof de Ruiter, Directeur Alpine Centre Soestdijk hebben ons zeer hartelijk ontvangen in hun net geopende Alpine Centre, waarvoor wij ze zeer erkentelijk zijn.

Jean-Paul Renaux blikte terug op de geschiedenis van het merk Alpine met zijn indrukwekkende palmares:

  • De eerste Alpine werd geproduceerd in 1955!
  • In 1971 pakte Alpine de eerste overwinning in rally van Monte Carlo.  
  • In 1973 wint Alpine de internationale constructeurstitel.

Vandaag laat Alpine de “Berlinette” herleven in hun nieuwe model: de A110 is geïnspireerd op het ontwerp en de karakteristieke eigenschappen van deze populaire auto, zoals het lage gewicht, de wendbaarheid en natuurlijk zijn prestaties.

Wij hadden het geluk dat de enige twee Alpine A110 modellen in Nederland bij de cocktail aanwezig waren met als toegift twee originele Alpine klassiekers! Wij bedanken Isabelle Heuzé en Marius Hoogendam voor het tonen van hun Alpine uit 1969.

Mocht u deze fantastische Franse auto zelf willen uitproberen of aanschaffen dan kunt u terecht bij het Alpine Centre Soestdijk of Alpine Centre Munsterhuis in Hengelo.

Nieuws van de Franse KvK:
PwC, tijdens deze avond vertegenwoordigd door Michel van Dun, is toegetreden als Patronage lid. PwC heeft 12 kantoren in Nederland, gespecialiseerd in consultancy en belastingwetgeving. De Franse KvK en PwC organiseren op 16 mei 2018 gezamenlijk een seminar over de impact van de nieuwe belastingwetgeving in Frankrijk tijdens een ontbijtbijeenkomst.

Wij hebben Undutchables welkom geheten als nieuw bedrijfslid. Dit uitzendbureau, vertegenwoordigd door Marjan Stoit, is actief in de werving en selectie van expats die hun talenten in Nederland willen benutten.

WE NEED YOU! Onze stagiaire service commercial Celine Meijer onderzoekt hoe wij onze zichtbaarheid op sociale media kunnen verbeteren en beter aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Hierover stuurt zij u binnenkort een korte vragenlijst. Wij vragen u vriendelijk om uw medewerking en willen u bij voorbaat van harte bedanken voor uw bijdrage.
 
U kunt vanaf nu de foto’s van de Cocktail Alpine bekijken op onze website.
 
We hopen u bij een van onze volgende evenementen weer te mogen begroeten.

 

[Translate to Néerlandais:]

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin