Terugblik op evenement

Cocktail ALD Automotive

Cocktail gesponsord door ALD Automotive, Jaguar en Land Rover in het Experience Center van ALD Automotive in Hoofddorp.

Namens het hele team van de Franse Kamer van Koophandel willen wij u bedanken voor uw komst naar de Cocktail ALD – Automotive Jaguar - Land Rover in Hoofddorp. We waren blij u hier te mogen begroeten.

Ook bedanken wij het team van ALD Automotive Nederland voor de hartelijke ontvangst in hun nieuwe Experience Center en voor de mogelijkheid om enkele auto’s van de merken Jaguar en Land Rover zelf uit te proberen. De gelukkigen onder onze leden die de kans hadden om een proefrit te maken, hebben overduidelijk genoten.

In zijn welkomstrede presenteerde Dhr Jeroen Kruisweg, General Manager van ALD Automotive Nederland, het bedrijf aan de hand van enkele cijfers:

  • ALD is de op één na grootste Europese leasing maatschappij met 1,5 miljoen auto’s waarvan maar liefst 40.000 in Nederland.
  • Sinds 2016 heeft ALD in Nederland een omzetgroei doorgemaakt van 23%.
  • In het Experience Center worden regelmatig seminars gehouden. Onlangs hebben 30 hoge ambtenaren van Nederlandse ministeries van gedachte gewisseld over mobiliteit en de toename van elektrisch rijden in Nederland.

De voorzitter van de Franse Kamer, Yann Toutant, zette de doelstellingen van de Franse Kamer van Koophandel nogmaals uiteen.
De belangrijkste doelstelling van de Franse Kamer is het vergroten van de aantrekkingskracht van de Nederlandse markt op Franse bedrijven. Als die bedrijven eenmaal de beslissing hebben genomen om hun handelsactiviteiten in Nederland te ontwikkelen, kunnen zij een beroep doen op de diensten van de Franse Kamer zoals het zoeken van potentiële zakenpartners en klanten. De Franse Kamer biedt hun vervolgens een platform voor nieuwe ontmoetingen, uitwisseling van kennis en ervaringen en het promoten van hun imago binnen de Frans-Nederlandse zakengemeenschap. Tot slot herinnerde hij de aanwezigen eraan dat de Franse Kamer een belangrijke partner is van French Tech. Deze organisatie, die zelf geen lokaal bestuur heeft, profiteert van het netwerk van de Franse kamer voor hun activiteiten.

Dhr. Toutant stelde ons Dhr. Saaman, directeur Innovatie en Business Development bij SPIE NEDERLAND, persoonlijk voor. Ook introduceerde hij dhr. Edens, de oprichter van TAXMEN, een onafhankelijk belastingadviesbureau gevestigd in Bussum, als nieuw MKB-lid.

Nogmaals onze hartelijke dank voor uw aanwezigheid bij deze cocktail. De foto’s van het evenement zijn hieronder te vinden.

Wij kunnen niet wachten om u weer te ontmoeten bij één van onze volgende evenementen!

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin