Terugblik op evenement

Business Awards FR - NL 2018

Trophées du Commerce 2018

Op maandag 11 juni werden de Trophées du Commerce France Pays-Bas uitgereikt aan bedrijven die de handelsrelatie tussen Frankrijk en Nederland bevorderen.

 

Yann Toutant en Patricia Schneiders, Voorzitter en Directeur van de Franse Kamer van Koophandel, en heel haar team, bedanken u hartelijk voor uw aanwezigheid maandagavond in hotel Sofitel Legend The Grand te Amsterdam bij de uitreiking van de zevende editie van de Business Awards van de Franse Kamer van Koophandel. Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement en hopen dat u een mooie avond heeft gehad.

Wij bedanken hartelijk onze kandidaten en negentien genomineerden voor hun deelname aan de Business Awards. Wij feliciteren de winnaars Sia Partners (Business Development Award Frankrijk- Nederland), We Drive Solar / Renault (Partnership Award), Jimini's (Starters Award), Cleeng (Tech Award), Sidetrade (FinTech Award), Total (CSR Award), Connexxion (le Coup de Coeur - Juryprijs) en Kajsa Ollongren, vice-premier en Minister van Binnelandse Zaken en Koninkrijksrelaties <(Personality of the Year Award) met het overtuigen van de jury en het in de wacht slepen van deze prestigieuze prijzen!

Onze speciale dank gaat uit naar onze gastheer en sponsor Remco Groenhuijzen voor de geweldige ontvangst in de prachtige Admiralty zaal van het Sofitel Legend The Grand. Wij danken hartelijk onze sponsors Econocom Nederland, Nutricia, Thalys, Total Nederland en TomTom International, onze partners de Ambassade van Frankrijk in Nederland, Business France, Coebergh voor de PR, Jos Beeres Wijnkoperij voor de goedgekozen wijnen,Brouzje voor de heerlijke champagne van J.M. Goulard en iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze avond.

Wilt u nog even nagenieten van deze mooie avond? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op cfci.eventpage.nl en om de artikelen van de Telegraaf en het Parool te lezen die onlangs zijn gepubliceerd.

Wij zien u graag terug bij de achtste editie van onze Business Awards in 2019!

 

 

 


Nous remercions nos Sponsors :

   
   

Et nos partenaires :

  
  
  

 

[Translate to Néerlandais:]

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin