Markt Diagnose

De marktdiagnose is een onderzoek dat wordt uitgevoerd onder de verschillende marktspelers. Het maakt deel uit van een volledig operationele logica: inderdaad, de studie verschaft u alle economische, commerciële en technische informatie die nodig is voor een goed begrip van de mogelijkheden op de lokale markt. Het is een confrontatie van de dienst of het product met de realiteit van de markt. Deze diagnose start uw prospectie op de Franse markt. 

PRESENTATIE VAN DE DIENST :

Analytisch, gepersonaliseerd en synthetisch onderzoek dat u extra informatie geeft over de Franse markt en de lokale bedrijfsvoering. 

WERKWIJZE 

  • Identificatie van de belangrijkste spelers op uw markt: bedrijven, beroepsverenigingen, experts, beurzen, enz. 

  • Het bevragen van professionals in de sector over uw producten en diensten: telefonisch en e-mailcontact dankzij een drietalig team dat kan leiden tot een afspraak. 

DUUR : 4 a 6 weken 

TARIEVEN : offerte op aanvraag

TER AANVULLING 

Deze dienst kan worden gecombineerd met andere diensten die door de Franse Kamer van Koophandel in Nederland worden aangeboden, zoals 

Onze aanbod markt diagnose

Een analytische, gepersonaliseerde en synthetische studie die u extra informatie geeft over de Franse markt en de lokale bedrijfspraktijken.

Download de brochure Markt diagnose

Florian CARQUILLAT
Adjunctdirecteur / Manager Business development
+31 (0)20 562 82 14
f.carquillat(@)cfci.nl

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons