Terugblik op evenement

Mazars Cocktail

Op donderdag 12 mei 2022 hadden wij het genoegen u allen te ontmoeten voor een netwerk borrel die in samenwerking met Mazars.

Op de dertiende verdieping, die een mooi en adembenemend uitzicht op de stad biedt, hadden onze leden de gelegenheid elkaar te ontmoeten, weer te spreken of te leren kennen, en dit alles in een feestelijke en gezellige sfeer.

 

 

FOTOALBUM

 

 

Zij kregen ook de gelegenheid om een voortreffelijke champagne te proeven die speciaal voor deze gelegenheid was uitgekozen door Hinke de Jong van Brouzje.

 

Deze netwerk borrel bood ons ook de gelegenheid om onze nieuwe leden voor te stellen en hen welkom te heten in ons netwerk: Biodevas Laboratoires, FIT in Network, G&G, Heppner, Performanse, TMF GROUP, Unsworth & Associates en Viel Plastiques. Dank allemaal voor jullie vertrouwen en aanwezigheid gisteren!

 

Wij willen ook graag het hele team van Mazars Nederland bedanken voor de goede ontvangst en voor het feit dat wij (zoals altijd) zo’n leuke avond met en voor onze leden konden houden.

 

Een speciaal woord van dank aan Ron Horsmans, partner bij Mazars, voor zijn uitleg over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheidsverslaglegging die van invloed zullen zijn op de Europese wetgeving.

 

De Green Deal van Europa heeft immers tot doel dat Europa tegen 2050 klimaatneutraal is.

 

Om dit mogelijk te maken is de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen van essentieel belang en de wetgeving zal dan ook in die richting evolueren. Grote ondernemingen (en uiteindelijk alle ondernemingen) zullen informatie moeten verstrekken over de manier waarop zij sociale- en milieuproblemen aanpakken.

 

Het Europees Parlement zal deze zomer over deze nieuwe wet stemmen, die vanaf 2024 in werking zal treden. 

 

Ron's duidelijke en beknopte uitleg maakte ons bewust van het belang om onze bedrijven nu al voor te bereiden op de wetgeving van morgen.

 

Om de presentatie opnieuw te bekijken,

> klik hier <

 

We hopen van harte dat u het gisteren naar uw zin heeft gehad.

 

Tot ziens op onze volgende evenementen!


 

Cocktail Mazars - MyAlbum

 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons