Business Awards FR-NL 2016

Business Development FR - NL                                    


HL TRAD is een innovatief tolk- en vertaalbureau dat zich uitsluitend richt op de juridische en financiële sector.  Sinds 2006 heeft zij zich duidelijk weten te onderscheiden en is ze erin geslaagd zich een plaats te verwerven in de dagelijkse praktijk van de stakeholders in deze sectoren. HL TRAD blijft groeien en heeft momenteel 7 kantoren in Europa, waardoor zij bijna overal operationeel zijn. Door de opening van een kantoor in Brussel in 2007 en een kantoor in Amsterdam in 2015 versterkt HL TRAD haar aanwezigheid op de Benelux markt.

De onderneming kenmerkt zich door haar snelheid, flexibiliteit en beschikbaarheid. Daarnaast beschikt zij over een team van experts gespecialiseerd in het juridische en financiële vakgebied en samen tolken/vertalen zij in meer dan 100 talen. HL TRAD is 7 dagen per week 24 uur beschikbaar waardoor alle aanvragen snel behandeld kunnen worden.


De Marechal Electric Group, opgericht in 1952, behoort tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van elektrische aansluitingssystemen binnen bedrijven waar het risico op explosies groot is en waarin een hoge kwaliteit van elektrische aansluitingen essentieel is. Betrouwbaarheid, veiligheid en flexibiliteit zijn begrippen die bij Marechal Electric voorop staan.

Marechal Electric streeft naar vernieuwing en is prestatiegericht, dit blijkt onder andere uit de omvang van haar R&D-investeringen. Dankzij haar vestigingen in 18 verschillende landen is Marechal Electric altijd dichtbij haar klant en kan zij een snelle service leveren. 

De Nederlandse klanten van Marechal Electric behoren tot de grootste bedrijven ter wereld binnen hun sector. Dit zijn onder andere de nichesectoren in de voedsel-, petrochemische- en maritieme industrie. Marechal Electric is al 22 jaar succesvol actief op de Nederlandse markt en wordt sinds kort versterkt door drie Nederlandse medewerkers die ter plaatse actief zijn.


Red Pimiento is een internationaal trade marketing bureau met een unieke twist. Het combineert traditionele marketing met productontwerp tot innovatieve oplossingen voor haar klanten. Naast de strategie, account, project en grafisch design takken van een marketingbureau heeft Red Pimiento ook een volwaardige productontwikkelingsafdeling, verantwoordelijk voor design, productie, kwaliteitscontrole en logistieke afhandeling van op maat gemaakte producten en accessoires voor haar klanten. De unieke combinatie tussen marketing en productontwerpen biedt klanten innovatieve oplossingen om zich te differentiëren in de winkel. Red Pimiento ontwerpt en levert accessoires om het productportfolio van haar klanten te completeren of versterken. Daarbij creëert Red Pimiento marketing oplossingen om de beoogde doelgroep te bereiken. Een 100% geïntegreerd aanbod, uniek in zijn soort
* Creatie van thematische concept, gebaseerd op merk eigenschappen en product USP’s.
* Ontwerp en productie van accessoire verbonden aan een gekozen thema.
* Ontwerp en productie van (thematische) verpakking.
* Logistieke afhandeling, internationaal transport, douane-inklaring, bevoorrading van product/accessoire en verpakking bij klant en/of distributeur.
* Design en ontwikkeling van retail- en online communicatiemiddelen.
* Lokalisatie en vertaling van middelen voor wereldwijd gebruik.

Red Pimiento streeft ernaar om binnen 3 jaar tijd internationaal referentiepunt te zijn voor added-value trade marketing.


 

 

Business Development NL - FR                                             


Dankzij haar uitgebreide kennis op het gebied van de elektrotechniek, automatisering, ICT en haar expertise in het ontwikkelen van geïntegreerde maritieme elektrotechnische systemen is Alewijnse een belangrijke speler in de industriële- en maritieme sector. De groeiende vraag naar geavanceerde en  hoogwaardige systemen aan boord van jachten maakt dat Alewijnse Marine Systems zich steeds meer toelegt op het ontwikkelen van  nieuwe en innovatieve technologie in de maritieme sector 

Moderne superjachten maken gebruik van geavanceerde elektrische systemen, ICT, automatisering, entertainment- en navigatiesystemen om de dromen van veeleisende klanten te realiseren. De engineers van Alewijnse zijn ervaren in het integreren van de systemen die de kern vormen van deze luxueuze high-end schepen 

In 2014 heeft Alewijnse Marine Systems een servicevestiging geopend in La Ciotat, Zuid-Frankrijk, voor de technisch onderhoud, service en reparatie aan boord van superjachten. Dankzij deze nieuwe vestiging staat Alewijnse dichter bij haar klanten en kan zo een perfecte service op maat bieden. Op langere termijn wil Alewijnse haar diensten uitbreiden langs de gehele Franse Middellandse zeekust met de installatie van systemen op nieuwe jachten en  service en onderhoud van bestaande systemen. 

Ebusco is een Nederlands pioniersbedrijf in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van volledig elektrische bussen voor de Europese markt. Ebusco ontving als eerste fabrikant een Europese typegoedkeuring voor 100% elektrische bussen. Haar nieuwste ontwikkeling, de Ebusco 2.1, heeft een uitstekende verhouding tussen batterij- en vervoerscapaciteit, waardoor de bus in staat is om minimaal 300 kilometer te rijden met 95 passagiers aan boord. De accu’s en het elektrische systeem zijn volledig geïntegreerd in het moderne design van de bus.

Ebusco is momenteel in overleg met vele geïnteresseerde Franse gemeenten, onder andere in Lyon, Aix-en-Provence, Lille, Nice, La Rochelle en Parijs. Bovendien heeft Ebusco als enige gerenommeerde bus leverancier haar elektrische bussen mogen inzetten tijdens de Klimaatconferentie in Parijs (COP21). Het ondertekenen van een preliminair contract met Transdev in de aanwezigheid van koning Willem-Alexander voor het leveren van 8 bussen voor lijn 1 in Parijs (Argentueil-Sartrouville), bevestigd nog eens dat Ebusco een veelbelovend, innovatief bedrijf is dat werkt aan een groene toekomst.


Iris Parc is een Nederlandse onderneming die samenwerkt met Vacansoleil. Zij is opgericht in 2003 en beheert drie 4-sterrencampings in Frankrijk. Deze campings onderscheiden zich door de plaatselijke cultuur te integreren maar ook door samen te werken met lokale fabrikanten, ondernemers en organisatoren van culturele- en sportactiviteiten. Hierdoor kunnen alle gasten, die grotendeels uit Nederland komen, de regio zo goed mogelijk ontdekken. Elke camping heeft luxe staanplaatsen die volledig opgenomen zijn in de natuur en moderne voorzieningen (waaronder zwembaden, speelvoorzieningen voor kinderen, campingrestaurants, trendy Mobile-Homes en safaritenten..). Bovendien bieden de campings van Iris Parc complete animatieprogramma's voor jong en oud gedurende het hele openingsseizoen, van april tot oktober. Iris Parc heeft ambitieuze projecten in het vooruitzicht zoals de aankoop van nieuwe campings om de groeiende vraag naar vakanties op luxecampings tegemoet te komen en het constant verbeteren van de kwaliteit van haar voorzieningen. Bij al deze projecten blijven de Frans-Nederlandse interculturele uitwisselingen de hoofdrol spelen.

Klik hier om het filmpje van Iris Parc te bekijken.


 

 

 

Innovation Award


Cedexis biedt de sleutel tot digitaal succes aan bedrijven overal ter wereld. Het relatief jonge bedrijf, opgericht in 2009, ontwikkelt innovatieve multi-platform strategieën die de bereikbaarheid van online applicaties en websites optimaliseren. Dankzij hun real end-user monitoring datatool, Cedexis Radar, verzamelt Cedexis meer dan 5 miljard metingen per dag. Deze metingen brengen de performance van Clouds en CDN in kaart en zorgen ervoor dat Cedexis in real-time een snel en veilig gebruik van websites en applicaties kan garanderen. Cedexis Radar zorgt er samen met Cedexis Impact en Cedexis Openmix voor dat websites en mobiele applicaties geen opstart- en laadproblemen meer kennen. Meer dan 800 globale en lokale merken vertrouwen op de expertise van Cedexis voor het verbeteren van de bereikbaarheid, veiligheid en snelheid van hun online tools. De resultaten zijn overduidelijk: de bedrijven die aangesloten zijn bij Cedexis zien een verbetering van hun commerciële prestaties.


eCab is een Franse startup die is ontstaan uit G7, de grootste taximaatschappij in Europa en maakt deel uit van een verbond tussen een dertigtal taxi-maatschappijen over de hele wereld. Door middel van een onderlinge samenwerking kunnen zij het hoofd bieden aan de veranderingen binnen de sector. Daarnaast levert eCab technologische kennis en ondersteuning aan traditionele taximaatschappijen zodat zij op een veilige en eerlijke manier het beste uit het digitale tijdperk kunnen halen.

In 2014 heeft eCab een gratis internationale smartphone applicatie ontwikkeld waarmee haar klanten altijd direct toegang hebben tot de beste taxiservices, of het nu in Europa, Indië, Libanon of Canada is. eCab is al aanwezig in meer dan 50 steden en 8 landen en zal zich nog verder uitbreiden in 2016. Op deze manier verzekert eCab haar klanten van de beste digitale taxiservice waar dan ook ter wereld.


Hardis Group is een Frans bedrijf dat digitale diensten aanbiedt en haar eigen software ontwikkelt. Ze ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren van hun informatiesystemen, hun productieketen en hun relatiebeheer. Efficiëntie, productiviteit, prestatie en veiligheid zijn de sleutelwoorden van Hardis Group. Zij is één van de hoofdspelers binnen de logistieke sector in Frankrijk.

Hardis Group heeft een innovatieve drone ontwikkelt: de Eyesee. Deze drone bevat een ingebouwde camera die een efficiënte controle van voorraden zonder menselijke interventie mogelijk maakt. De verzamelde data kan gebruikt worden door alle WMS-software.  Dankzij de camera en een indoor geolokalisatiesysteem kan de drone relevante informatie selecteren en fouten snel opsporen. Hierdoor verbetert de drone de productiviteit van bedrijven, wordt de veiligheid van personeel beter gewaarborgd en kunnen bedrijven de kwaliteit van hun geleverde service overtreffen.


 

 

Upcoming events

ONZE PATRONAGELEDEN

  • ABELN
  • ACCOR
  • AIR FRANCE - KLM
  • AIR LIQUIDE
  • ALD AUTOMOTIVE
  • BNP PARIBAS
  • BOLLORE LOGISTICS
  • BRASSERIE FLO AMSTERDAM
  • CARREFOUR
  • CITROËN NEDERLAND
  • CLEMESSY NEDERLAND B.V.
  • CLUB MED
  • CM - CIC LEASING
  • CREDIT AGRICOLE
  • DAMEN SHIPYARDS
  • DANONE
  • DE L'EUROPE
  • ECONOCOM
  • EUROMASTER
  • GROUPE RENAULT
  • HEFFELS-SPIEGELER ADVOCATEN
  • HEINEKEN
  • ISOBEL
  • LOYENS LOEFF
  • MAZARS
  • MICHELIN
  • NUTRICIA
  • PEUGOT
  • PUBLICIS
  • PWC
  • RAVO FAYAT GROUP
  • REGINA COELI
  • SEMARE
  • SOCIETE GENERALE
  • SPIE NEDERLAND B.V.
  • THALYS
  • THE GRAND
  • TOMTOM
  • TOTAL
  • UNILEVER
  • VAN DER STEENHOVEN
  • VAN DIEPEN
  • VAN DOORNE
  • VEOLIA

Contact

Hogehilweg 16
1101 CD  Amsterdam
T: 020 562 82 00
F: 020 562 82 22
M: cfci@cfci.nl

© 2018 CCI FRANCE PAYS-BAS