Nieuwe leden

Nieuw Lid : STAUNCH

STAUNCH is een in Amsterdam gevestigd advocatenkantoor gespecialiseerd in geschillenbeslechting.

Wij zijn gespecialiseerd in internationale en nationale arbitrage en procedures voor de Nederlandse rechter. Wij denken ook strategieën uit om procedures te voorkomen. Wij behandelen geschillen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits in verschillende rechtsstelsels (voornamelijk Nederlands, Frans en Duits recht).

 

Wij behandelen contractuele geschillen, geschillen over onrechtmatige daad, executiegeschillen, grensoverschrijdende geschillen (met specifieke expertise in internationaal privaatrecht), investeringsgeschillen en insolventiegeschillen.

Wij hebben uitgebreide ervaring in bouwgeschillen. Daarnaast heeft het kantoor bijzondere expertise in distributie- en joint-ventureovereenkomsten, alsook in energie-, post-M&A-, verzekerings- en pensioengeschillen.

 

Onze advocaten zijn Nederlands, Frans, Duits, Engels en Chinees en toegelaten tot de balie in Nederland, Frankrijk en China. Zij hebben eerder gewerkt in de arbitrage- en procespraktijk van vooraanstaande advocatenkantoren in Nederland en Frankrijk.

Tot onze cliënten behoren ondernemingen, financiële instellingen, institutionele en particuliere beleggers, lokale overheden en litigation funders.

 


Meer informatie : Neem contact op met Irène Léger of Malte Malycha

Websitehttps://staunchlaw.com/ 
LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/staunchlaw/ 

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons