Nieuwe leden

Nieuw lid : Rabobank, de coöperatieve bank met een missie

[Translate to Néerlandais:]

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Altijd met als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.

Onze missie

Op zoek naar oplossingen om de uitdagingen van onze moderne maatschappij het hoofd te bieden, is het nodig onze krachten en talenten te bundelen want we zijn ervan overtuigd dat we samen meer bereiken dan alleen. Rabobank doet dat al 125 jaar, en blijft dit doen. Om samen te zorgen voor een betere wereld, Growing a better world together.

Uiteindelijk gaat het ons om wat er in de samenleving speelt. Hoe we onze gezamenlijke leefwereld kunnen versterken en toekomstbestendig kunnen maken. Zodat onze klanten de keuzes kunnen maken die voor hen belangrijk zijn, nu en in de toekomst.

Dat is waar onze missie ‘Growing a better world together’ voor staat. Het verduurzamen van de manier waarop we leven en werken. We zijn erop gericht zelf de transitie te maken én om onze klanten te helpen de wereld duurzaam te voeden, de manier waarop we energie produceren en consumeren te transformeren en het welzijn en de welvaart van de gemeenschappen waarin we actief zijn te bevorderen.

Als coöperatieve bank en poortwachter speelt Rabobank een centrale rol in het waarborgen van de integriteit van het financiële stelsel. Wij beschermen onze klanten, de bank en de samenleving door financieel-economische criminaliteit op te sporen en te voorkomen.

Leden

Maar wat maakt Rabobank écht anders dan andere banken? Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat betekent dat we de winst niet met aandeelhouders hoeven te delen. In plaats daarvan bepalen we samen met onze leden hoe en waar we een deel van die winst in de maatschappij investeren.


Mehr Informationen

Share this page Share on TwitterShare on Linkedin
Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons

Close

Kent u onze LinkedIn pagina?

Volg ons